Reabilitari ortodontice complexe

Zambetul perfect nu e doar un vis. Descopera solutiile noastre de ortodontie pentru a-ti transforma zambetul si a-ti imbunatati sanatatea orala.

Ce este Ortodontia?

Ortodontia se ocupa cu indreptarea si corectarea pozitiei dintilor. Inghesuirile si ocluziile dentare incorecte afecteaza santatea dintilor, gingiilor, articulatiei tempora-mandibulare si poate conduce la afectiuni si tulburari ale sistemului digestiv.

Beneficiile unui tratament ortodontic finalizat

– imbunatatirea masticatiei
– prevenirea sau disparitia durerilor si disfunctiilor articulare
– prevenirea cariilor si paradontozei
– prevenirea uzurii excesive pe termen lung sau a traumatismelor dintilor
– imbunatatirea aspectului estetic si redarea increderii

Montarea aparatului dentar

Medicul ortodont stabileste cel mai eficient tratament pentru fiecare caz in parte. Inainte de montarea aparatului dentar, acesta va evalua dintii, va verifica muscatura, va realiza fotografii, radiografii, urmand sa recomande pacientului cel mai potrivit tratament.

Planificarea tratamentului ortodontic este realizata cu atentie si precizie, luand in considerare articulatia temporo-mandibulara, biomecanica ATM, muschii maxilarului, ocluzia statica si dinamica, precum si ocluzia de referinta. Fiecare caz este analizat, planificat si simulat individual, pentru a asigura un tratament personalizat si eficient, cu durata cat mai scurta si cu risc minim de recidiva.

Tipuri de aparate dentare

La Dent Wellness, pacientilor le este prezentat un plan de tratament individualizat, inclusiv aparatul ortodontic cel mai potrivit situatiei lor, durata ¿i costurile. In gama larga de aparate ortodontice cu care lucram, se numara bracketi ceramici, safir sau metal, alignere, dijunctori sau aparatul Benefit, pentru a satisface cerintele si nevoile fiecarui pacient in parte.

Cazuistica Ortodontie

Programare tratament ortodontie Baia Mare