Estetica dentara

Transforma-ti zambetul intr-o opera de arta. Descopera serviciile noastre de estetica dentara pentru un zambet stralucitor si plin de incredere.

Ce sunt reabilitarile estetice?

Reabilitarile estetice urmaresc restaurarea integritatii si functionalitatii danturii, dar si refacerea frumusetii zambetului, utilizand:

– coroane dentare
– punti dentare
– fatete dentare

Echipa Dent Wellness este pregatita sa iti ofere zambetul mult dorit prin gasirea solutiilor potrivite si elaborarea unui plan de tratament individual.

Coroanele dentare

Daca aveti dinti devitali, cu pierdere mare de substante dentare sau implanturi dentare, coroanele dentare pot fi o solutie eficienta pentru a va reda zambetul stralucitor. La clinica noastra, oferim o varietate de coroane dentare, inclusiv piese protetice integral ceramice, ceramice pe suport de zirconiu sau pe suport de metal. Indicatiile pentru aceste tipuri de coroane variaza in functie de fiecare caz in parte, dar naturaletea, functionalitatea si durabilitatea acestora s-au dovedit a fi excelente.

Fie ca aveti nevoie de o coroana pentru a proteja un dinte slabit sau pentru a reda aspectul natural al zambetului dumneavoastra, echipa noastra de medici stomatologi va poate ajuta sa alegeti solutia potrivita. 

Puntile dentare

In cazurile in care dintii au fost extrasi in prealabil si situatia nu permite inserarea unui implant sau pacientul nu doreste aceasta optiune, se recurge la realizarea puntilor dentare. Acestea sunt lucrari protetice fixe si pot fi realizate din aceleasi materiale si infrastructura ca coroanele dentare, in functie de situatia clinica individuala.

La clinica noastra, va oferim posibilitatea de a alege varianta de lucrare protetica adecvata nevoilor dumneavoastra, astfel incat sa puteti redobandi un zambet frumos si functional. Puntile dentare sunt o solutie fiabila si durabila, care poate sa ofere o solutie estetica si functionala pentru a inlocui dintii lipsa.

Fatetele dentare

Fatetele dentare sunt lucrari protetice de grosime mica, care varieaza intre 0,2 mm si 0,8 mm, in functie de situatie. Acestea se realizeaza prin preparari minim invazive la nivelul dintilor si pot reda un zambet luminos, natural si armonios, prin coloratii, dimensiuni si forme adecvate.

Fatetele se fixeaza prin cimentare adeziva, facand corp comun cu dintele si rezultatul fiind pe termen lung. Acestea sunt o solutie ideala pentru un zambet si o identitate care sa-ti puna in valoare stima de sine, de cele mai multe ori nu fac diferenta fata de dintii naturali datorita unei experiente artistice a tehnicianului, calitatii ceramici si a tehnicii de realizare si prelucrare unice.

In situatiile cand forma dintilor este subdimensionata sau exista spatii intre dinti, se poate recurge la fatete no-prep, cu grosimi foarte mici, care se realizeaza fara slefuirea dintilor in prealabil, avand aceeasi durata de viata ca fatetele obisnuite. In unele situatii, nu este nevoie nici de anestezie si luminozitatea si macrostructura realizate de tehnician nu le dezvaluie identitatea fata de dintii naturali.

Fatetele dentare pot fi realizate din ceramica feldspatica sau E-max, frezate din ceramica. Acestea sunt o solutie minim invaziva si eficienta pentru un zambet sanatos si natural.

Cazuistica Estetica dentara

Programare tratament estetica dentara Baia Mare