Implanturi dentare

Recupereaza-ti zambetul si increderea cu implanturi dentare de calitate superioara. Experienta confortabila si personal specializat pentru fiecare pacient.

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar este o piesa sub forma de surub, din materiale compatibile cu organismul uman, cum ar fi zirconiu sau titan, si este metoda preferata pentru a inlocui un dinte pierdut.

Implanturile dentare sunt indicate incepand cu varsta de 18 ani si pana la varste inaintate, fiind o solutie optima de reconstructie a dintilor pierduti.

Specialistii de la Dent Wellness vor avea grija sa obtineti un zambet frumos si stralucitor, iar implantul dentar sa nu poata fi diferentiat de dintii dumneavoastra naturali.

Care este rolul implantului dentar?

– inlocuieste unul sau mai multi dinti lipsa
– ofera posibilitatea unor proteze dentare fixe
– imbunatateste aspectul estetic
– opreste atrofierea osului
– previne retractia gingiei
– ajuta la recapatarea functiei de masticatie

Procedura si etapele implantului dentar

Etapa de pregatire:

Echipa Dent Wellness multidisciplinara, compusa din protetician, chirurg si tehnician, planifica cu atentie fiecare detaliu, astfel incat sa existe control si precizie in toate etapele tratamentului. Prin intermediul analizei clinice si radiologice riguroase (tomografie computerizata, planificare digitala si ghid chirurgical), se identifica cauza pierderii dintilor si se gaseste solutia optima.

Etapa chirurgicala:

Implantul se insereaza in osul maxilar sau mandibular, iar ”n termen de 2 si 6 luni implantul se sudeaza in os, adica se osteo-integreaza.

Etapa protetica:

Se face o mica incizie in dreptul implantului si se monteaza un conformator gingival (care permite vindecarea estetica a gingiei), apoi se monteaza un bont de transfer cu care se ia amprenta pentru viitoarea lucrare; in laboratorul de tehnica dentara se realizeaza lucrarea finala (viitorii dinti ficsi care se fixeaza prin cimentare sau insurubare).

Cu ce tipuri de implanuturi lucram?

Implanturi premium de la Any Ridge, Megagen, Straumman, BLX-SLA active, Roxolide sau Bredent;

Dantura in 24 de ore la Dent Wellness (fast and fixed)

Are loc insertia a 4-6-8 implante daca oferta osoasa a pacientului permite. Imediat postoperator se ia amprenta, iar in 24 de ore lucrarea cu caracter de lucrare provizorie este finalizata si se fixeaza in cavitatea bucala a pacientului.

Totul este analizat si planificat in prealabil, astfel inainte de interventie echipa multidisciplinara (protetician, chirurg, tehnician) are toata logistica si infrastructura pregatita, pentru ca interventia sa fie cat mai scurta si vindecarea cat mai rapida.

Te asteptam la Dent Wellness, clinica din Baia Mare, cunoscuta pentru interventii planificate cu precizie, rezultate predictibile, si experienta de peste 10 ani.

Cazuistica Implanturi dentare

Programare implant dentar Baia Mare